Рецензія на новинний портал IZUM
by Anonymous
Надумав зайти, що є за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але не мав уявлення, що там. Як виявилося, що це блог із добіркою матеріалів на найрізноманітніші теми — починаючи з рецептів і закінчуючи порадами для фермерів.
Про що сайт
Стартова сторінка — наче збірка всього корисного. Ось лише кілька тем:
- скільки триває тільність у корови (детальний гід по термінах);
- вага крохмалю в ложці;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- з яких місяців діти сидять;
- вартість оформлення паспорта;
- секрети приготування хрусткої капусти.
Також є статті про дати свят (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.
Що вразило
Ресурс не обмежується однією тематикою. Тут справді можна знайти відповіді на конкретні побутові питання. Скажімо, мене давно цікавило, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — і знайшов окрему статтю з детальним описом. Окрім того, запам'ятав як готувати капусту.
Корисний ресурс, що його варто додати до обраного. Вдале місце, якщо потрібно терміново дізнатися або пораду з будь-якого приводу — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.
Про що сайт
Стартова сторінка — наче збірка всього корисного. Ось лише кілька тем:
- скільки триває тільність у корови (детальний гід по термінах);
- вага крохмалю в ложці;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- з яких місяців діти сидять;
- вартість оформлення паспорта;
- секрети приготування хрусткої капусти.
Також є статті про дати свят (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.
Що вразило
Ресурс не обмежується однією тематикою. Тут справді можна знайти відповіді на конкретні побутові питання. Скажімо, мене давно цікавило, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — і знайшов окрему статтю з детальним описом. Окрім того, запам'ятав як готувати капусту.
Корисний ресурс, що його варто додати до обраного. Вдале місце, якщо потрібно терміново дізнатися або пораду з будь-якого приводу — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.