Як я полюбила куртки з капюшоном

by Anonymous

Mon Mar 16, 2026 11:06 am
Guest
Раніше я не усвідомлювала, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки здавався зайвим, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є безліч інших способів захистити голову. Я обирала стильні моделі з гарним коміром, здавалося, що це є ознакою доброго смаку.

Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Довгий шлях додому перетворився на випробування стихією за кілька кілометрів від дому, коли парасолька, як на зло, зламалася, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося добру годину чекати під дахом зупинки. Відчуваючи, як краплини стікають за комір я з розумінням дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.

Не відкладаючи в довгу шухляду я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не зупинилася на моделі, що підходила за всіма параметрами — ідеальну на всі випадки життя. Шкода, що я не зробила цього раніше, то зробила б це набагато раніше. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які точно сподобалися б мені тоді.

З того часу моя куртка з капюшоном — найкраща інвестиція в гардероб. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від палючого проміння. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона.